AFDELINGSNIEUWS
LAATSTE NIEUWS

Geplaatst: 20 oktober 2022

Afdelingsnieuws oktober 2022

Na de zomervakantie en Startzaterdag was er weer een bijeenkomst op zaterdag 1 oktober jl.  De bijeenkomst startte met de kerkdienst, die werd geleid door dhr. Wolter Smit. Voor de allerlaatste keer voor ons “Helpt Elkander”. Want Wolter gaat stoppen met preken voor de kerk met ingang van 1 januari 2023.
Na de dienst werd hij door IC regio Dordrecht & Gorkum gehuldigd met de afscheidspreek en een mooie bos bloemen.

Joan, Bert, Wim en onze gast Piet tobben met hun gezondheid. Voor hen, veel sterkte en beterschap. Met Aart G. gaat heel goed, want hij is dankzij de medicijn van de dokter heel erg opgeknapt. 

De bestuursvergadering vond op 13 september bij Barry d’r thuis plaats.

 • De jubileumfeest op zaterdag 5 november is in grote lijnen geregeld. De groepfoto zal bij mooi weer plaatsvinden bij de poort van de Johanneskerk (bij trap) buiten.
 • De jubileumuitstapje vindt plaats op zaterdag 24 juni a.s. De programma blijft verrassing  tot de allerlaatste moment! Op 24 juni wordt het pas bekend.
  Van ochtend tot s avonds!
  Vanwege dat uitstapje vindt er geen seizoenafsluiting in het jaar 2023 plaats.
 • Na twee jaar geen kerstfeestmaaltijd wordt er eindelijk kerstmaaltijd gehouden op zaterdag 17 december a.s.
  Joan zal in het begin van de maand november mail met kerstuitnodiging sturen naar leden IC bestuursleden van reg. Dordrecht & Gorkum. Niet meer via papieren uitnodiging.
 • Spebipu organiseert de spelavond na de kerstmaaltijd.
 • Op zaterdag 7 januari is er een nieuwjaarsbijeenkomst in onze kerk. Merel en Heleen organiseren de spel.
 • Met ingang van februari 2023 is iedere lid aan de beurt om hapjes/lekkers voor avond te organiseren. Nettie maakt de rooster.

Peter van Spebipu herinnert ons bij de rondvraag: lege wc rollen verzamelen tot maart/april 2023 i.v.m. spelavond.   

 

 

 

 

 

 

Peter en Hester, deel van Spebipu, organiseert de jaarlijkse wedstrijd om wisselbeker. De spel was deze keer Toren bouwen d.m.v. jengablokken. Wie de hoogste bouwt, wint!
Janny was de winnaar van deze wedstrijd: 106 cm. Niemand van ons kon haar verslaan. De tweede en derde plaats was gelijk: 87 cm. Dat waren Heleen en Joan.

De wisselbeker krijgt voor een jaar bij Jannie d’r thuis een mooie plek. 

ARCHIEF NIEUWS 2012, 2013, 2014 en 2015: