LAATSTE NIEUWS

Geplaatst: 16 september 2023

Startzaterdag 2023 in Papendrecht

Op zaterdag 3 september werd er Startzaterdag georganiseerd in kerk "De Ark" te Papendrecht. Daar werden we gezellig ontvangen in de bovenzaal.

Iedereen kon zelf koffie/thee pakken en natuurlijk iets lekker kiezen uit verschillende punt gebak kersen, appelkruimel, en cake. Het was heerlijk gesmuld 

Ingehuurde Lotte van het spel “Escape-room” had 11 voorwerpen met slot eraan. Men moet uiteindelijk de code openbreken.
  

 

 

 

 

 

 

 

Ad heeft iedereen groepjes gemaakt. Na het spel was er een groep winnaar; dat was de groep van Wim, Levi, Corrie v.H., Linda en nog persoon uit Oekraïne heeft het spel escape gewonnen. Ze kregen ieder present “een zak snoepjes drop”.

Iedereen hadden het spel leuk gevonden. Sommige spellen waren moeilijk om op te lossen. Men moest wel even goed brainstormen en zoeken.

Ad en Corrie V. hadden heerlijke tomatensoep en courgettesoep gemaakt. Iedereen konden zelf heerlijk broodjes en krentenbollen pakken en evt. vullen met kaas, vleeswaren, tomaten komkommer en beleg.

Na de lunch was er een kerkdienst, gepreekt door Heidi kramer over "Uw Woord is een lamp, voor mijn voet ".

Daarna was er ook een stukje film van Famke (van Signs of Hope) uit Uganda getoond. Famke is samen met andere mensen in Uganda bezig met project het bouwen van nieuwe school en internaat voor D /SH kinderen aldaar. Daarvoor werd collectie opgehaald na de kerkdienst. Het was een mooi bedrag opgehaald: 107,47 euro voor Uganda.

Bedankt voor het organiseren van de Startzaterdag, Ad en Corrie V.

Hester


 

ARCHIEF NIEUWS 2012, 2013, 2014 en 2015: