AFDELINGSNIEUWS
LAATSTE NIEUWS

Geplaatst: 4 juli 2022

Afdelingsnieuws Gorkum
4 juni 2022

Voorafgaande aan de ijsavond vond eerst de kerkdienst en samenzijn plaats. De kerkdienst werd geleid door dhr. Arie Slob, met tolk.
De schriftlezing ging over Handelingen 2 vers 1 t/m 11 en het thema van de preek was “Van Hemelvaart naar Pinksteren”.

Martin, de voorzitter, was niet aanwezig vandaag. Hij was samen met zijn vrouw Heleen en vriendin Hester bij het Pinksteren – opwekkingsfeestweekend in Biddinghuizen. Vandaar dat Barry waarnam als voorzitster en ze leidde een korte vergadering.

Joan is na 5 maanden non actief terug in het bestuur. Het gaat nu goed met haar i.v.m. gezondheid.
Met Aart G. gaat het helaas niet goed. Hij is erg ziek en wil geen aandacht / behandeling daarvoor. Het zal nog even duren voordat hij naar zijn Vader mag gaan. We zullen aan hem denken.
 
Er komen 24 mensen bij elkaar, binnenkort, voor de Seizoenafsluiting op 25 juni a.s. in Zuilichem. De puzzeltocht vindt plaats in Brakel. Barry en Bert organiseren de puzzeltocht.
Na de tocht wordt er een BBQ gehouden in de achtertuin van Vogelaar.

De Startzaterdag vindt plaats op zaterdag 3 september a.s. en wordt in Bruchem gehouden. De uitnodiging vanuit de IC regio Dordrecht – Gorkum volgt nog.

De jubileumviering (75 jaar) op zaterdag 5 november is in grote lijnen geregeld. Het begint om half tien tot 17.00 uur, met een vol programma. Om half tien verzamelen de leden in de zaal en er worden dan groepfoto’s gemaakt. De bezoekers komen vanaf 10 uur.
Na deze viering gaan de leden samen dineren bij ’t Zusje in Zaltbommel.

 

 

 

 

 

Na de broodmaaltijd gingen we met z‘n allen naar het centrum van vestigingsstad Gorkum om gezamenlijk jaarlijks ijs te consumeren. Het was een gezellig samenzijn in de stad.

Joan


 

ARCHIEF NIEUWS 2012, 2013, 2014 en 2015: