AFDELINGSNIEUWS
LAATSTE NIEUWS

Geplaatst: 28 maart 2022
Bijgewerkt 31 maart 2022

Afdelingsnieuws Gorkum
5 maart 2022

Na een lange tijd ontmoeten we elkaar eindelijk weer. De kerkdienst wordt geleid door Arie Slob. Het thema gaat over: Zijn de dromen bedrog? De droom van Jozef uit het boek Genesis.

Na koffie drinken opent Martin de vergadering. Iedereen is van harte welkom geheten door hem. Er zijn aantal die corona ziek zijn geweest en niemand gelukkig in het ziekenhuis gelegen. Hij heeft op dit moment niet veel te vertellen, vanavond wordt de ALV gehouden en stemmen op Barry en Nettie.
De volgende maand april is de paasbrunch, georganiseerd door IC. Ze hebben veel geld gespaard en niet veel uitgegeven, oorzaak weinig bijeenkomsten afgelopen jaar, vandaar. Of de IC ook een spelavond op ditzelfde dag organiseert, moeten ze nog eerst gaan overleggen.
De eerste week van juni is er geen bijeenkomst ivm de Pinksteren;
ze zijn van plan de tweede zaterdag van juni, maar dan zijn de velen op vakantie en er is ook Gebarenfestival op die dag, dan zijn de velen niet aanwezig. Er zal met de IC overgelegd worden om de bijeenkomst toch op de eerste zaterdag van juni i.p.v. 2e zaterdag te houden.
De seizoenafsluiting; we kunnen 2 datums prikken, de 18de of 25ste juni, de meesten hebben voor 25ste gekozen. Het wordt bij Barry thuis gehouden. Overdag de puzzeltocht, georganiseerd door Bert en Barry, aan het eind van de middag gaan we gezellig barbecueën.
In november 2022 hoopt onze vereniging 75 jaar te bestaan. Wij, het bestuur gaat dat organiseren, we willen de kerkdienst beginnen om 14.00 uur. Volgende jaar mei organiseert de feestcommissie voor het uitstapje.


 

 

 

 


Bert en Jannie v. D. zijn afgelopen januari 25 jaar getrouwd geweest en Martin overhandigde ons de plant en de envelop namens van afdeling Gorinchem. Daarna eten we lekkere frietjes met frikandellen en kroketten erbij. Wat zijn wij verwend.

Daarna opent Martin algemene ledenvergadering. Martin heeft de jaarverslag gemaakt. Er zijn eerst
28 leden en nu 27, Willy H. heeft lidmaatschap opgezegd. Afgelopen jaar was er slechts 2 keer bijeenkomsten, dus 2 keer activiteiten. Peter v d B. werd vorig jaar niet geopereerd aan zijn oog, maar een jaar daarvoor, dus 2 jaar geleden. Verder is het jaarverslag goed gekeurd.

De financiële verslag 2021; er waren veel onkosten, veel uitgaven gemaakt. In 2 jaar zijn er veel jubilarissen, kraambezoek en ziekenbezoeken.
Spebipu, onze spelvereniging, heeft veel gespaard en dat willen ze ook blijven doen, dat in verband met het jubileum. Spebipu hoopt in het jaar 2025 50 jaar te bestaan.
Het verhoogde abonnementsgeld van onze website is nodig voor extra beveiliging tegen hackers.
Tony en Liesbeth hebben de kas gecontroleerd en is goed gekeurd. Applausje voor Barry.

Bij stemmen voor Barry en Nettie, iedereen heeft voor Barry en Netty voor gestemd, geen één tegen. Applaus voor de beiden.

Spebipu organiseert in mei een heel leuke spel, aub iedereen wordt verzocht te komen. In juni is er een vraagteken. In oktober wordt het spel gespeeld voor de wisselbeker.
Spebipu bestaat nu uit 4 personen; er wordt gevraagd of ze
4 personen mag blijven of eentje erbij. De groep leden is klein en mag 4 blijven.
Vanaf nu tot de volgende jaar graag de lege wc-papier rollen sparen voor het spel.

Onze website is lang niet bijgewerkt vanwege privéomstandigheden van Dennis en gisteren heeft Dennis de draad eindelijk weer opgepakt en voor een deel onze website vernieuwd. Dat gaat hij elke maandag proberen te doen, zodra de nieuws binnen is. Er wordt vragen gesteld door aantal leden. Govert kan de website niet lezen; het moet vergroot worden. Linda zal zijn computer nakijken en zonodig wat te installeren.

Rondvraag:
- En wat de puzzeltocht betreft; Hester heeft de papieren thuis liggen van puzzeltocht van Hedel/Ammerzoden; misschien iets voor a.s. seizoenafsluiting? Ze zullen dit een keertje gaan bekijken.
- Wanneer zal de verbouwing van de Johanneskerk beginnen? Is ook een vraagteken.
Rond 21.00 uur sluit Martin de vergadering.

Tot de volgende keer.

Jannie.


De volgende kerkdienst is op 2 april 2022. En daarna is er een paasmaaltijd, georganiseerd door IC. 's Avonds spel, georganiseerd door Heleen en Hester.


ARCHIEF NIEUWS 2012, 2013, 2014 en 2015: